Beginnen bij Yogastudio Geldermalsen

Welkom!
Voel je vrij om te beginnen in één van de lessen

Yoga is toegankelijk voor iedereen. Veel mensen komen naar yoga om flexibeler te worden of om meer kracht te krijgen. Anderen zoeken rust of stilte in hun hoofd. Het is goed om na te gaan waarvoor jij yoga wilt volgen. Alle stijlen bij Yogastudio Geldermalsen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met een leskaart kun je alle lessen uitproberen en volgen. Je zit niet vast aan een stijl.

Een proefles yoga volgen is mogelijk. Wanneer je je aanmeldt in het boekingssysteem Momoyoga kun je een proefles boeken en kopen. Per mail ontvang je een bevestiging van je proefles. Na deze les kun je een rittenkaart aanschaffen voor vervolg. Je mag natuurlijk ook direct een rittenkaart kopen. Net wat bij je past.

Heb je een specifieke therapeutische reden om yogales te volgen, dan is het wellicht beter om individueel te starten of aan de groepsles yogatherapie. In een reguliere groepsles is ruimte en aandacht voor ieder individu, maar is het niet altijd haalbaar om therapeutisch te begeleiden.

Heb je vragen? Wil je persoonlijk advies?
Stuur dan een email: inge@yogastudiogeldermalsen.nl
of bel 06 10 01 45 37

Praktisch

  • Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt ​​waar je vrij in kunt bewegen. Yoga wordt op blote voeten gedaan, dus trek je schoenen uit als je de studio binnenkomt.
  • Geen telefoons of persoonlijke bezittingen en tassen in de zaal. Je kunt al je spullen in een vak achterlaten als je binnenkomt (de buitendeur is op slot tijdens de les).
  • In de studio zijn matten, dekens, bolster, blokken, etc. allemaal gratis beschikbaar en voor jouw gemak. Er is water en thee beschikbaar in de hal bij het zitje.
  • Aan het einde van de les is er altijd een laatste ontspanning: Savasana.
  • Nadat de les is afgelopen, maakt iedereen zijn gebruikte mat schoon en worden alle spullen weer opgeborgen voor de volgende gebruiker.
  • Als je vragen of feedback hebt, aarzel dan niet om deze te stellen of te delen.

Referentie

  • Het bijzondere aan yoga bij Inge is dat ze naast yogadocent ook fysiotherapeut is. Daardoor weet ik zeker dat ik goed sta en mijn lijf help i.p.v. verkeerd ballast. Ze heeft zorg en aandacht voor de juiste techniek. En zo blijft het elke keer een uitdaging, waarbij Inge de nodige lucht en humor heeft als het een keertje niet zo wil lukken. Na ongeveer 10 weken ben ik gaan ervaren dat mijn lijf sterker en soepeler werd. 

    Krista Heijster

Contact

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
T. 06 10 01 45 37
E. inge@yogastudiogeldermalsen.nl
BIG 49920741804
AGB 04850271
KvK 62500678
BTW NL 00 1928 344 B23
Pirvacy statement
Algemene voorwaarden

Stuur een berichtje