Docenten

Inge van den Haak

Yoga fascineert en inspireert mij. Het is een life long journey, waarbij iedere dag dat ik yoga beoefen ik mijzelf beter leer kennen, mij sterker en kalmer voel. Yoga brengt mij meer in balans, geeft mij kracht en stabiliteit. Sinds 2002 doe ik aan yoga. Ik ben in Rotterdam begonnen bij Charles Hond met Iyengar Yoga. Later volgde verschillende yogastijlen, de voorkeur voor Iyengar en Vinyasa is altijd gebleven.

De kinderyogaopleiding van Helen Purperhart volgde ik in 2014-2015. Mijn yogadocententrainingen voor volwassenen volgde ik vanaf 2016. Ik startte met de Vinyasa yogaopleiding (200 RYT) van YogaMoves. Hierna volgde ik van Doug Keller de Therapeutic Wisdom of yoga training en de Restorative yoga opleiding van Lizzie Lasater.

Ik ben zowel yogadocent als fysiotherapeut en combineer deze kennis in mijn lessen. Ik startte mijn yoga carrière met kinderyoga en geef sinds 2016 ook les aan volwassenen. Ik geef wekelijks les in mijn eigen yogastudio in Geldermalsen. Als fysiotherapeute vind je mij overdag in de studio.

Met veel aandacht voor houding en ademhaling doceer ik op een heldere en kalme manier. Ik focus op het naadloos in elkaar overlopen van de houdingen, met aandacht voor technische details zodat je veilig in en uit de houding komt. Mijn doel is om iedereen in een veilige omgeving (actief en) ontspannen de les te laten ervaren.

Nanda Spruit

Ik ben Nanda, 33 jaar oud en woon in Utrecht in een klein maar fijne studio. Zelf ben ik begonnen met Iyengar yoga in 2012, na een sportongeluk. Na een les voelde ik mij zo veel beter, energieker en kalm, dat ik al snel niet meer zonder wilde.

Later zijn daar allerlei andere invloeden bij gekomen. De vinyasa yoga, waarbij de vloeiende adem en beweging centraal staat. En ook invloeden uit de Inner axis yoga waar ik vooral enthousiast ben over de toegankelijkheid van de ademhalingsoefeningen. Ook de bewegingen in mijn eigen leven en wat ik daarin zelf nodig heb, fysiek, maar ook emotioneel en spiritueel. Mijn yoga practice verandert en ontwikkelt zich voortdurend en daarmee mijn lessen ook.

Hier bij yogastudio Geldermalsen zal ik op de dinsdagavond de vinyasa les verzorgen. En bij afwezigheid van Inge neem ik ook de Iyengar style lessen voor mijn rekening. In de lessen vind ik het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor iedereen. Je kunt bij mij rekenen op heldere aanwijzingen en een kalme en veilige sfeer.

Tot in de les!

Wendy Willemsen

Wendy Willemsen geeft in de studio klankschaalsessies. Laat je onderdompelen tijdens haar sessie en ervaar zelf wat een klankreis voor je kan doen.

De klanken van Flowing Sounds zijn geschikt voor iedereen die dit wil ervaren. De combinatie van de klanken en de trillingen zorgen voor een diepe ontspanning. Ze zijn harmonieus en helend. Daarnaast stimuleren ze de bloedsomloop en de stofwisseling waardoor afvalstoffen loskomen en afgevoerd kunnen worden.

Esther Go

Esther Go van GOMindful! geeft in de studio workshops en trainingen gericht op meditatie en mindfulness. Voor alle ouders die door de zorg voor anderen zichzelf regelmatig voorbij lopen. Een bewuste houding helpt de balans te herstellen.

Esther is een kei in haar werk. Ze heeft oog voor detail en vindt altijd ruimte om situaties ook van de luchtige kant te benaderen zonder te bagatelliseren.

Contact

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
T. 06 10 01 45 37
E. inge@yogastudiogeldermalsen.nl
BIG 49920741804
AGB 04850271
KvK 62500678
BTW NL 00 1928 344 B23
Pirvacy statement
Algemene voorwaarden

Stuur een berichtje