Fysiotherapie

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut en yogadocent combineer ik kennis uit beide vakgebieden bij de behandeling van pijn- en bewegingsklachten. Ik kijk verder dan de locatie van de klacht en zoek samen met jou als patiënt naar de oorzaak van je klacht.

In de loop der jaren heb ik veel mensen begeleidt na enkel-, knie- of heupoperatie. Daarnaast heb ik veel ervaring met rug-, nek- en spanning gerelateerde klachten.


Waar kan ik je mee helpen?

  • rug-, heup-, knie- en schouderklachten
  • enkel- en voetletsels
  • houdingsproblemen
  • revalidatie na een hernia, Total Hip Prothese of Total Knee Prothese
  • valgevaar
  • hoofdpijn- en nekklachten
  • ademhalingsproblemen
  • spanningsgerelateerde klachten


Behandeling

Een behandeling bestaat uit verschillende facetten, werken op de bank met mobilisatietechnieken, medical taping, oefentherapie en een oefenprogramma voor thuis.

Wanneer het bij je past en relevant is voor het herstel zet ik lichaamsgerichte therapie in zoals somatische oefeningen, werken aan een correcte houding, ademhaling, ontspanning en inzicht in je stressoren.

Ik geef vaak oefeningen mee om in je dagelijks leven te integreren, zodat je naast een behandeling op de praktijk zelf praktisch aan de slag kunt om de klacht te verhelpen. Zo help ik je om regie terug te krijgen over je eigen lichaam.

Wanneer het past bij de behandeling van jouw klacht is het mogelijk om fysiotherapeutische yogales te volgen in een kleine groep, waarbij je 60-75 minuten oefent en werkt aan je herstel.


Over mij

Nadat ik de opleiding tot algemeen Fystiotherapeut bij Avans in 2016 heb behaald, heb ik nascholing gevolgd in:

Als fysiotherapeut heb ik eerst in loondienst (Medisch Trainingscentrum Rumpt) en later als ZZP’er (Fysio-Judith in Boven Leeuwen) gewerkt, waarna de stap volgde om vanuit mijn eigen studio te behandelen.

De duur van een behandeling is gemiddeld een half uur. Als ik meer tijd nodig heb en de agenda laat het toe dan krijg je dat ook.

Contact

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
T. 06 10 01 45 37
E. inge@yogastudiogeldermalsen.nl
BIG 49920741804
AGB Inge 04850271
AGB locatie 04090138
KvK 62500678
BTW NL 00 1928 344 B23
Pirvacy statement
Algemene voorwaarden

Stuur een berichtje