Klankreis – Meditatieve klank schalen sessie

Voor iedereen die wil ontspannen en rust wil vinden in deze hectische tijd: Wendy van ‘Flowing Sounds’ komt 2 avonden een klankreis verzorgen. Je hoeft niets te doen alleen maar te liggen en de geluiden en trillingen over je heen te laten komen. Een mooi aanbod voor december!


De combinatie van de klanken en de trillingen zorgen voor een diepe ontspanning. Ze zijn harmonieus en helend. Daarnaast stimuleren ze de bloedsomloop en de stofwisseling waardoor afvalstoffen loskomen en afgevoerd kunnen worden.

Kom de de helende en ontspannen werking ervaren van klankschalen op 9 december (na Sint) of op 23 december (voor Kerst). Beide sessies starten om 19.30 en duren tot ca. 21.00 uur en kosten EUR 25,-.

Inleiding
Voordat Wendy start geef ik een korte inleiding met zachte oefeningen en ademhaling om je echt te laten landen in de studio op je plekje. Goed om te weten: heb je een blessure of lig je niet prettig op je rug. Ik help je graag met dekens, bolsters, blokken en andere materialen om je lichaam comfortabel te maken.
Aanmelden
De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Vanwege de 1,5 afstand zijn er niet al te veel plekken. Voor 9 december zijn er nog 2 plekjes vrij, op 23 december nog een paar meer. Boeken verloopt via Momoyoga of door mij te mailen wanneer je niet in Momoyoga ingeschreven bent of het niet fijn vindt om je daar te registeren.

 Balans vind je in alles, maar begint binnen jezelf