Mediteren kun je leren

Toen ik als fysiotherapeut nog in Boven Leeuwen werkte kwam ik Esther Go vaak tegen in het bedrijfspand als buurvrouw. In de pauzes en tussendoor ontdekte we vaak de raakvlakken en kregen we allerlei ideeën om samen workshops en cursussen te ontwikkelen. Ieder vanuit haar eigen vakgebied. Esther als mindfulness trainer en gezinscoach. Ik als yogadocent en fysiotherapeut. Het is zover; we hebben een heel mooi pakket aan ontspanning voor jullie samengesteld. Enthousiast als we zijn hebben we vanaf april activiteiten gepland. Mocht dat nog niet kunnen, dan schuift alles gewoon weer op. We houden vol, toch?

Mediteren kun je leren
Tijdens deze ontspannende en interessante workshop van Esther van GOmindful! leer je op een fijne en nuchtere manier de basistechnieken van mindfulness mediatie, zodat je zelfstandig aan de slag kunt.
In 2,5 uur gaan we vooral veel oefenen (ervaren). Daarnaast komen onderwerpen aan bod als ademhaling, bewustzijn, werking van ons brein, stilte, visualisatie en zelfcompassie.

De beoefening van meditatie kent vele voordelen, en hoewel dat niet is waar we naar streven, zijn dit fijne gevolgen van een geregelde meditatie-beoefening:

* Meer energie
* Minder stress
* Betere nachtrust
* Balans tussen werk en privé
* Tijd voor jezelf
* Milder voor jezelf
* Ontspanning voor lichaam en geest
* Inspiratie
* Intuïtieve ontwikkeling
* Betere focus
* Minder reactief

Door: Esther Go
Data: 19 juni 15.00 – 17.30 uur
Kosten: € 30,-

Hier krijg je het volgende voor:

* Persoonlijke en professionele begeleiding door mindfulness trainer Esther Go
* Praktische tips
* Diverse geleide meditaties (ook voor thuis!)
* Praktische hand-out
* Thee en lekkers
* Kortingsbon voor een mindfulness bijeenkomst bij GO Mindful! in Geldermalsen

De trainer

Esther Go van GOMindful! geeft in de studio workshops en trainingen gericht op meditatie en mindfulness. Voor alle ouders die door de zorg voor anderen zichzelf regelmatig voorbij lopen. Een bewuste houding helpt de balans te herstellen.

Esther is een kei in haar werk. Ze heeft oog voor detail en vindt altijd ruimte om situaties ook van de luchtige kant te benaderen zonder te bagatelliseren.

Aanmelden

Boeken verloopt via Momoyoga of door mij te mailen wanneer je niet in Momoyoga ingeschreven bent of het niet fijn vindt om je daar te registeren.

Geef aan wanneer je denkt interesse te hebben om na de workshop de Minful Parenting! cursus van Esther te willen volgen. Dan plaats ik je op de lijst als optie.

 Balans vind je in alles, maar begint binnen jezelf