Oefengroepen

Fysiotherapeutische yogales

Heb je een bewegingsbeperking en wil je hieraan werken? In een kleine oefengroep verwerk ik de combinatie tussen fysio en yoga tot een serie oefeningen (houdingen) waarmee je integraal beweegt. Je bewegingsvrijheid vergroot en spanning neemt af. Tijdens deze les worden zowel materialen uit Iyengar yoga ingezet als hulpmiddelen die je herkent als oefenmateriaal voor gym of fysiotherapie. Oefeningen worden individueel of in een kleine groep van 2 tot 3 deelnemers uitgevoerd, afhankelijk van de vraag en mogelijkheden van de deelnemers.

Een therapeutische les duurt 60-75 minuten. Dit geeft meer tijd om vanuit in- en ontspanning te werken aan je herstel.

Momenteel begeleidt ik mensen met rug-, nek- en schouderklachten, CVA, artrose en ook mensen met ademhalingsproblemen en spanningsklachten (burn-out).

Voordat je aan deze les deel kan nemen starten we met een intake en onderzoek om te bepalen welk type behandeling het beste bij jou en je klacht past. Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een afspraak via 06 100 145 37 of inge@yogastudiogeldermalsen.nl.

Referentie

  • De combinatie van fysiotherapeut en yogadocente was voor mij de reden om contact op te nemen met Inge voor een behandeling. Al jaren kamp ik met rugklachten en ging op zoek naar het bestrijden van pijn en het aanpakken van de lichaamshouding. Het eerste moment dat ik de praktijk binnenstapte bij Inge voelde vertrouwt. Met haar luisterend oor maakt ze een juiste inschatting voor de behandeling van de pijnklachten. Past een oefening niet bij je, dan gaat ze samen met je op zoek naar dat wat wel passend is. Ik heb veel baat gehad bij de behandeling en het corrigeren van mijn lichaamshouding door vrij simpele oefeningen, die makkelijk zijn in te bouwen in je dagelijkse ritme, waardoor je het ook volhoudt en gemotiveerd blijft. Daarnaast is Inge als mens sympathiek, empathisch en kundig in haar vak.

    Bea Kramer

Contact

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
T. 06 47784030
E. inge@yogastudiogeldermalsen.nl
BIG 49920741804
AGB Inge 04850271
AGB locatie 04090138
KvK 62500678
BTW NL 00 1928 344 B23
Pirvacy statement
Algemene voorwaarden