Over de studio

Yogastudio Geldermalsen bestaat sinds 2015 en is door mij, Inge van den Haak opgericht. Ik ben gestart met het geven van Kinderyoga (onder de naam Studio Flo) in een ruimte bij mijn voormalige woonhuis. In het najaar van 2016 ben ik gestart met yoga voor volwassenen waarvoor later eind 2017 een studio is gemaakt. In januari 2020 is de studio verhuisd naar de grote ruimtes op de Rijnstraat. Hier heeft de studio de ruimte gekregen om verder te groeien. Er is een hele ruime yogazaal en een behandelruimte. In de hal kun je koffie/thee drinken op de grote bank of bij mooi weer buiten op het terras dat langs de yogazaal is aangelegd.

Dit is de eerste locatie waar ik fysiotherapie en yoga letterlijk in éen omgeving kan combineren.

In beide vakgebieden werk ik met aandacht, humor en plezier. In een les vind je verbinding van de verschillende elementen in je lichaam en geest. Bij therapie zoek ik naar het patroon of de (pijn)klacht die een bewegingsbeperking oplevert. Voor mij vullen de inzichten uit de vakgebieden elkaar heel goed aan, waardoor ik mooie lessen en goede therapie kan geven. Ik ben trots op de yogastudio waarin ik jullie met plezier ontvang.

Namaste
“Het licht in mij ziet/eert het licht in jou”

Foto’s van de studio

Contact

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
T. 06 47784030
E. inge@yogastudiogeldermalsen.nl
BIG 49920741804
AGB 04850271
KvK 62500678
BTW NL 00 1928 344 B23
Pirvacy statement
Algemene voorwaarden

Stuur een berichtje